Vurderer du usynlig tannregulering?

Ja takk, ring meg for å avtale tid

Få en uforpliktende konsultasjon til kun 490 kroner * 

INVISALIGN® I HARSTAD

En konsultasjon er helt uforpliktende

Få time på dagen

Få time på dagen eller når det måtte passe for deg! Våre klinikker har lange åpningstider og kort ventetid.

Hva koster det?

Prisen på Invisalign® varierer fra omkring 15 000 til 
65 000 kroner, avhengig av hvor omfattende behandling du har behov for. Yngre pasienter kan ha krav på støtte fra HELFO hvis utført av en kjeveortoped. Dette er noe tannlegen kan informere deg om på en konsultasjonstime.

Hvorvidt behandling med Invisalign® usynlig tannregulering kan være riktig løsning for deg, er det kun tannlegen som kan gi svar på først etter å ha undersøkt tennene dine.

Få en uforpliktende konsultasjon

Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale om usynlig tannregulering med Invisalign®

Avtal din konsultasjon

Usynlig og avtagbar regulering

Invisalign® – også kjent som usynlig tannregulering – er et komfortabelt, avtagbart og gjennomsiktig alternativ til den tradisjonelle metallstrengen.

Kort behandlingstid

Du kan se ditt nye smil allerede etter 6 måneder. Ved enkle, små tannforflytninger, kan så lite som 12 uker med Invisalign® være tilstrekkelig.

Få en uforpliktende konsultasjon

Hvem passer det for?

Følgende problemer med tannstilling kan normalt behandles med Invisalign®:

  • Trangstilte tenner, for liten plass til alle tennene i kjeven
  • For stort mellomrom, forekommer når det er ekstra plass i kjeven
  • Fortann som biter på feil side eller roterte tenner

Hvordan fungerer det?

Slik foregår behandlingen

Behandlingen består av en serie med skinner som hver og en skyver på tennene. Du kan selv ta platen ut og inn av munnen, for eksempel når du spiser, eller hvis du skal i et selskap, men du bør bruke platen 22 timer i døgnet.

Behandlingen forutsetter at du som pasient er flink til å følge opp kontroller, samt bruker platen 22 timer i døgnet. Første kontroll er som regel 4 uker etter oppstart, deretter hver 8. uke. På kontrollene sjekker vi at tennene flyttes etter planen og levere ut nye skinner til deg.

Få en uforpliktende konsultasjon

ADRESSE

Oris Dental AS
Thomas Angells gate 8

7011 Trondheim

OM OSS

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med mange klinikker fordelt rundt om i hele landet - og vi vokser stadig. Vi skal være best på fag og kvalitet, noe både medarbeidere og pasienter skal oppleve hver dag!

© 2020 Oris Dental AS

Kunne ikke vært med fornøyd!

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet av Invisalign-behandlingen! Arild og teamet på Lysaker er ekstremt profesjonelle og jeg kan virkelig anbefale alle å besøke Oris Dental!

Carina Dahl

1

2

3

Første konsultasjon

I den første timen vil vi gjøre en undersøkelse og skanning av dine tenner for å kartlegge om dette er riktig behandling for deg. Vi går gjennom behandlingen og muligheter.

Behandlingsperiode

I løpet av behandlingsperioden vil du gå gjennom et gitt antall trinnvis tilpassede reguleringsskinner, der hvert sett med reguleringsskinner brukes i 7, 10 eller 14 dager. For hvert sett justeres tennene gradvis mot det endelig endelige målet.

Varig resultat

Etter at behandlingen stabuliseres resultatet med en tynn streng bak tennene slik at den nye tannstillingen holder seg på plass. Slik er det også ved konvensjonell tannregulering.

*  Beløpet refunderes hvis du velger å gå videre med behandling

UFORPLIKTENDE KONSULTASJON *

490,-

Arild Aarnseth er en av Norges fremste innen behandling med skinner, og faglig ansvarlig ved vår klinikk på Lysaker.