Bestill time

Din tannlege i Tromsø

Grønnegata Tannlegesenter har blitt en del av tannlegekjeden Oris Dental. Det betyr at du som pasient vil få tilgang på et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de faste hyggelige menneskene på tannklinikken vår i Tromsø.

Tannklinikken er moderne og ligger i hjertet av Tromsø sentrum. Vi kan tilby alt av tannbehandling. Blant annet implantatbehandling, kirurgisk fjerning av visdomstenner, tannregulering, estetisk tannbehandling, akutt behandling, bleking m.m. Vi er en klinikk med det siste innen moderne tannbehandlingsutstyr og fokuserer på mest mulig smertefri tannbehandling.

Akutt behov for tannlege i Tromsø?

Dersom det oppstår akutte skader eller du opplever smerter i en tann ber vi deg ringe oss umiddelbart. Våre tannleger og tannpleiere yter akutt hjelp og strekker seg langt for at du skal få time akkurat når du trenger det.


Har du behov for tannlege i Tromsø?

Vi ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til vår flotte og moderne klinikk, som kun har endret navn. Ønsker du å vite mer eller bare bestille time på vår tannklinikk i Tromsø? Kontakt oss i dag på telefon 77 75 30 30 eller send mail til gronnegata@orisdental.no.

Om Oris Dental

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med flere klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig. Vårt mål er å bli landets ledende tannlegekjede og vi er stolte av å ha fått så mange dyktige mennesker med på laget. Det er nettopp menneskene som er vår suksessfaktor.

Vi utgjør et av landets største fagmiljø innen tannhelse og investerer mye tid i å videreutvikle og etterutdanne våre ansatte. Hos oss vil du derfor alltid ha god tilgang på kompetanse og spesialisttjenester. 

Som tilbyder av tannhelsetjenester er vi ekstremt opptatt av kvalitet og fag. Våre klinikker er fremtidsrettede og har stort fokus på å hjelpe mennesker som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Med oppdatert teknologi og de nyeste behandlingsmetodene får du som pasient en trygg opplevelse.

Når du besøker oss skal du føle deg sikker på at du får den beste behandlingen tilpasset ditt behov. Fra det øyeblikket du kommer inn døren, og til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Vi er detaljorientert og systematisk i vårt virke.  Derfor skal du sitte igjen med en helhetlig og positiv opplevelse etter et besøk. Vårt mål er å tilby deg deilig tannbehandling.

Vi har klinikker i alle de største byene og holder åpent hele året rundt – flere av våre klinikker har også åpent på kveldstid. 

Adresse: Grønnegata 32

Telefon: 77 75 30 30

Velkommen!

Grønnegata Tannlegesenter sine gamle nettsider kan du besøke her!