Bestill time
Tannlege ved Oris Dental gir konsultasjon til pasient om usynlig tannregulering.

Deilig tannbehandling.
Er det mulig?

«Deilig» er kanskje ikke det første ordet man tenker på når man skal til tannlegen, men hvorfor kan det ikke være sånn? Se hva våre tannleger og tannpleiere gjør for at du skal føle deg trygg, ivaretatt og avslappet fra start til slutt.

De små detaljene

«Deilig tannbehandling er et slags slagord for Oris Dental, et mantra som skal skinne gjennom i hele pasientreisen hos oss. Vi setter pasienten i fokus og skal hele tiden tenke på hva som er best for dem», sier Inger-Johanne Nyland, tannlege og klinikksjef ved Oris Dental Madla.

«Vi legger stor vekt på små detaljer og ønsker å gi pasientene våre en god opplevelse når de er hos oss, nesten som en spabehandling for tennene dine. »

Tannlege Inger-Johanne Nyland er klinikksjef ved Oris Dental Madla.

Slik gjør vi tannbehandling deilig

Ulike klinikker har ulike tilbud, men alle klinikkene fokuserer på at du skal føle deg vel.

  • Bakgrunnsmusikk er med på å sette en avslappet stemning, og du som pasient kan faktisk komme på klinikken med spillelisten din og få den spilt i bakgrunnen.
  • Fine omgivelser skaper god atmosfære, så vi gir klinikkene våre visuelle løft i form av planter, farger og bilder.
  • Vi har tempur-belagte tannlegestoler for at du skal ligge komfortabelt under hele behandlingen.
  • Dersom du ønsker bedøvelse, finnes det nye og skånsomme metoder. For eksempel har enkelte klinikker «The Wand». Dette verktøyet ligner på en penn, og har kort og tynn spiss slik at du knapt merker at du blir bedøvd, derfor kaller vi den tryllestaven. I tillegg legger vi ofte på bedøvende salve før vi bruker tryllestaven.
  • Andre klinikker tilbyr ledningsstyrt bedøvelse som bedøver kun tennene og ikke tunge, kinn og lepper. Med Quick Sleeper merker de fleste pasienter mer eller mindre ingenting.
  • Mange av våre klinikker tilbyr en fuktig, velduftende frotteklut du kan tørke deg med etter behandling.
  • Ved noen klinikker tilbyr vi briller under behandling for å skjerme mot sterkt lys fra lampen.
  • Du kan få vaselin til leppene for å unngå tørrhet, og skal alltid gå fra timen din med en god smak i munnen.
  • Hvis du ønsker bitekloss for å unngå anstrengelse når du gaper opp, så får du selvsagt dette.
  • Vi har spritdispensere for å forebygge spredning av Covid-19, og stort fokus på håndhygiene.

«Alt handler om pasientreisen. Alle de små detaljene som gjør at det blir litt mer deilig for deg!»

– Eirik Salvesen, CEO i Oris Dental.
Eirik Aasland Salvesen er spesialist i periodonti og CEO ved Oris Dental.

Vi tar tannlegeskrekk på alvor

Synes du det er ubehagelig eller skummelt å dra til tannlegen? Vi har spesialkompetanse på odontofobi (tannlegeskrekk) og tar det på alvor. Flere av våre tannleger, tannhelsesekretærer og tannpleiere har spesialutdannelse innen behandling av pasienter med tannlegeskrekk. 

Vi er opptatt av at du som pasient har full kontroll på behandlingen, ikke føler smerte, og kan avbryte behandlingen når som helst.

For å hjelpe deg med tannlegeskrekken tilbyr vi samtaleterapi, sedasjon og tannbehandling under narkose. Vi har et behandlingsløp som skal hjelpe å gjøre deg trygg og komfortabel når du kommer til oss, der målet er å kurere odontofobien. Ikke minst informerer vi deg hele tiden om hva vi gjør, hva neste steg er, og følger med på både pust og kroppsspråk.

Vi er mennesker, som snakker med mennesker!

En viktig del av opplæringen vår er hvordan våre behandlere snakker med pasienter – vi skal være likesinnet, snakke rolig, og gi trygghet og omsorg.

Kvalitet i fokus

Vi er et av Norges bredeste kompetansemiljø innen tannhelse, som betyr at du alltid får kvalitet hos oss.

Vi satser sterkt på faglig utvikling for våre medarbeidere, og investerer mye tid i å etterutdanne alle i Oris Dental. Slik sikrer vi at du alltid får den beste behandling og opplæringen i god tannhygiene.

Ikke minst, er tannlegene og tannpleierne våre veldig hyggelige. De vil alltid gjøre sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og glad når du besøker oss. Glade pasienter er vår suksessfaktor.

Bestill time hos oss i dag og opplev en deilig tannbehandling. Vi gleder oss til å møte deg!

Nyhetsbrev