FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Kjeveortopedi

Tilbake til alle

Tannregulering for voksen

Muligheten for å oppnå god tannhelse og flotte smil har ingen aldersgrense. Det kan være flere årsaker til at voksne trenger tannregulering.

Behandlingen kan være aktuell ved blant annet:

  • Tidligere ubehandlet bittfeil
  • Tenner som har flyttet seg, for eksempel på grunn av tannkjøttssykdom
  • Tap av tenner eller stor tannslitasje. Her kan det være nødvendig med tannregulering før tenner skal erstattes med kroner/broer/implantater eller bygges opp igjen.

Tannregulering som ikke er skjemmende

Mange voksne kvier seg for bruk av tannregulering. Hos Oris Dental tilbyr vi estetiske behandlingsmetoder som for eksempel såkalt tannfarget reguleringsapparatur, som er hvite fester på tennene i stedet for metall. Vi kan også tilby regulering på baksiden av tennene, samt regulering med gjennomsiktige plastskinner.

Hos Oris Dental tilbyr vi estetiske behandlingsmetoder som for eksempel det som heter tannfarget reguleringsapparatur, som er hvite fester på tennene i stedet for metall. Vi tilbyr også tannregulering på baksiden av tennene, samt «usynlig tannregulering» med gjennomsiktige plastskinner.

Med andre ord er det fullt mulig å få et rett og pent smil, uten at det går ut over utseendet underveis i behandlingsperioden!

Kom i gang med tannreguleringsbehandlingen

Dersom du lurer på om tannregulering kan være riktig løsning for deg, anbefaler vi at du bestiller time for undersøkelse og konsultasjon hos din nærmeste Oris Dental klinikk allerede i dag.

En konsultasjon er helt uforpliktende og vil gi deg svar på alle spørsmål du måtte ha. Du vil også få presentert et forslag til behandlingsforløp, samt et prisoverslag. Dersom du har krav på støtte fra HELFO til behandlingen, vil vi også kunne gi deg informasjon om dette under konsultasjonstimen.

Bestill time for konsultasjon om tannregulering i dag!

På disse tannklinikkene kan vi hjelpe deg med Tannregulering for voksen