Kjeveortopedi

Tilbake til alle
Tannregulering Tannregulering for barn Tannregulering for voksen Usynlig tannregulering

Tannregulering

Tannregulering er en behandlingsmåte som benyttes for å rette opp tenner som står feil i forhold til hverandre, som underbitt, overbitt, kryssbitt, mellomrom og andre feilstillinger. Vårt mål er alltid å skape et godt bitt og et flott smil!

Tannleger med spesialistutdannelse innen tannregulering

Hos Oris Dental møter du kjeveortopeder, allmenntannleger, tannpleiere og kirurger med lang erfaring innen korrigering av bitt. Under behandlingen benytter vi oss utelukkende av moderne kjeveortopediske behandlingsprinsipper og moderne tannbehandlingsutstyr. 

Kombinasjonen av dyktige, spesialiserte tannleger og utstyr av ypperste kvalitet er vår nøkkel til suksess og grunnen til at vi alltid kan sende våre pasienter ut døren med et pent smil etter endt tannreguleringsbehandling. 

Trenger jeg korrigering av bitt?

Hvorvidt det er nødvendig med regulering eller ikke er det kun tannlegen og tannpleieren som kan gi deg svar på. Som regel vil behov for tannregulering avdekkes på rutinemessige tannundersøkelser og vanligvis i tidlig tenårsalder, men også i voksen alder kan det bli aktuelt med regulering. Dersom du mistenker at det kan være nødvendig med kjeveortopedisk behandling– anbefaler vi at du bestiller en time for undersøkelse og konsultasjon. 

Les mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering. Ta kontakt med oss dersom du har flere spørsmål, eller ønsker en time for undersøkelse og konsultasjon

Vanlige korreksjoner med regulering: