Hei, hvordan kan vi hjelpe deg?

Auda, plutselig smerte eller skade på en tann? Book en akuttime så hjelper vi deg.

Tannbehandling på dine premisser

Som tannhelsepersonell har vi i oppdrag å ivareta den viktige munn- og tannhelsen din, noe som innebærer å sikre et tilbud det føles trygt, enkelt og komfortabelt å benytte seg av. I Oris Dental er det et ansvar vi tar på største alvor; Å lytte til deg, kontinuerlig evaluere oss selv, og hele tiden utvikle klinikkene våre for å møte deg på dine behov.

Dette sier pasientene våre om oss

Fantastisk behandling. Utrolig fornøyd. Følte meg trygg, forstått og beroliget hele tiden.

Tina

Profesjonelle tannleger. Rolige og vennlige. Effektive, og grei på pris. Anbefales på det varmeste!

Mathilde

Etter første time er jeg ikke i tvil om at Oris er rett sted for en med paralyserende tannlegeskrekk som meg! Så hyggelige, morsomme, omsorgsfulle, trygge og veldig flinke. Oppriktig interessert i faget. Veldig betryggende.

Harald-Martin

Å komme hit er en fornøyelse for en som sliter med den berømte skrekken!

Endre

Trengte akuttime, og fikk det på dagen! Dyktige fagfolk. Blir fast kunde her fremover!

Berit

God kompetanse hos de ansatte, bidrar til trygghet og en opplevelse av god tannhelse. Tar hensyn til pasientenes opplevelse av tjenesten.

Sayd

Flinke mennesker som har god kontakt med pasienten! Alltid blide og imøtekommende.

Therese

Tipp topp karakter. Alltid blide og imøtekommende. Og ikke minst faglig dyktige. Disse kan faget sitt.

Per-Olav

Fantastisk opplevelse hver gang! Og jeg har tannlegeskrekk…

Tonje

Har gått fra å ha tannlegeskrekk og nekte å trekke tenner, til å trekke alle 4 visdomstennene! Vil absolutt anbefale disse tannlegene, spesielt hvis du er engstelig for tannlegen!

Lars-Henrik

Et fabelaktig tannlegekontor med førsteklasses ansatte. Her blir du sett og lyttet til, og tennene dine er i de beste hender. De har ekspertise på alle tann og tannkjøtt-relaterte tilstander. Anbefales på det aller varmeste!

Cecilie

Supre tannleger med god musikksmak!

Anne-Marit

På dine premisser

I Oris Dental anerkjenner vi at du som pasient også er kunden vår, derfor vil kundeservice være ryggraden i alt vi gjør. Selv om kvaliteten på behandlingene vi utfører er en selvsagt førsteprioritet, vet vi at oppfølgingen du får mellom besøk er minst like viktig for god munn- og tannhelse i det lange løp. Fra du hører om oss, til du besøker en klinikk, og fram til neste gang vi sees, er oppfølging på dine premisser et selvsagt mål.

Alltid oppdatert

Når ny teknologi eller behandlingsløsninger lanseres, evaluerer vi alltid hvordan disse potensielt kan komme deg som pasient til nytte. Dersom ekspertene i Oris Dental konkluderer med at en innovasjon er både trygg og fordelaktig, integrerer vi den raskt på våre klinikker. Hos oss kan du derfor være sikker på at du alltid har tilgang på bransjens tryggeste, mest effektive og moderne behandlingsalternativer.

Dedikerte eksperter

Våre dedikerte medarbeidere gjennomfører kontinuerlig kursing og videreutdannelse – både gjennom vårt eget Oris Academy og via anerkjente institusjoner nasjonalt og internasjonalt. Selv om vi naturligvis fokuserer mye på klinisk fag, har vi også mål om å være bransjeledende på alt fra pasient-kommunikasjon til arbeidsmiljø. Hos oss er det med andre ord ikke bare teknisk behandling som er i fokus, men også det mellommenneskelige. Vi vet at det å besøke tannlegen kan være en påkjenning for mange, derfor jobber vi målrettet med løsninger tilpasset behovet til hver enkelt pasient.

Premium behandling

Når vi bruker begrepet “premium behandling” snakker vi ikke bare om den tekniske kvaliteten på behandlingene hos oss, men kvaliteten på hele opplevelsen fra start til slutt. Alt fra hvordan klinikkene våre oppleves, føles og lukter, til hvordan vi tilrettelegger for at behandlingen du trenger skal passe best mulig inn i din hverdag.